Buiten de Lijntjes

De afgelopen maanden was het nogal stil op mijn weblog. Wat uiteraard niet betekent dat ik heb stilgezet. Naast mijn werkzaamheden voor Ravestein & Zwart (waar ik mij onder andere heb beziggehouden met informatieve teksten over onderwerpen als agressie op de werkvloer, cao’s en timemanagement), droeg ik ook een steentje bij aan de nieuwe winkel en webshop Buiten de Lijntjes. Daarvoor schreef ik de ‘over ons’-pagina voor de website: wie zitten er nou eigenlijk achter Buiten de Lijntjes en waar staan zij voor?

Een nieuwe uitdaging voor mij, omdat ik me tot nu toe voornamelijk bezig had gehouden met journalistieke en informatieve teksten. Maar wel een uitdaging die goed aansloot bij mij studieachtergrond (bedrijfscommunicatie). En dus ging ik aan de slag met de informatie die Hennie en Jacqueline mij gaven: over henzelf en hun passies, hun droom om een winkel te starten, hun hippe, handgemaakte producten en hun lichtelijk rebelse visie op ondernemen. Mijn opdracht was om al die informatie in een verhaal te gieten. Het resultaat is hier te lezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s