Die andere Anouk Broersma

mmIk heb nog nooit zoveel bezoekers op mijn website mogen ontvangen als afgelopen donderdag en vrijdag. Helaas waren al die bezoekers niet op zoek naar mij. De Tros zond donderdagavond namelijk een aflevering uit van ‘Het mooiste meisje van de klas‘. Het ‘meisje’ dat die aflevering centraal stond was Anouk Broersma. Een andere Anouk Broersma, welteverstaan. Want nee, ik heb niet in een meidengroepje met Manuela Kemp gezeten. En goede kans dat ik nog niet eens geboren was toen mijn naamgenoot met BN’ers als Leontine Borsato en Caroline de Bruijn het Leidseplein afstruinde op uitgaansavonden.

En voor degenen die op zoek zijn naar de sieradenwebshop die Anouk tegenwoordig runt: klik hier.

Hoogstwaarschijnlijk ben ik 99% van de bezoekers kwijtgeraakt bij bovenstaande zin, als het niet al eerder was. Overigens, wat zij pas ontdekten toen ze op mijn website stuitten – dat die naam meer voorkomt – wist ik al jaren. Als klein meisje schreef ik nog ooit een brief naar Boobytrap, het programma waarin zij destijds een van de actrices bij de verborgen-cameragrappen was. Ik vond het namelijk prachtig om te ontdekken dat ik een naamgenoot had en dacht in mijn kinderlijk enthousiasme dat zij dat ook leuk zou vinden om te weten. Ik heb eigenlijk geen idee meer wat ik in die brief heb gezet. Heel veel indruk zal het in ieder geval niet gemaakt hebben, want ik heb nooit iets teruggehoord. Of misschien is de brief nooit verder gekomen dan de secretaresse op de Boobytrap-redactie.

Advertenties

3 thoughts on “Die andere Anouk Broersma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s