Het resultaat van mijn nieuwe hobby – een random selectie

Schrijven is natuurlijk leuk, maar soms krijg ik een drang om mijn creativiteit ook eens in een andere vorm te gieten. En dus kocht ik begin dit jaar een spiegelreflexcamera. Toegegeven, erg origineel is dat niet: als ik op vakantie om me heen kijk, moet ik concluderen dat steeds meer medetoeristen met zo’n ding om de nek rondsjouwen. Maar voor mij is het nieuw, onontdekt terrein. En het geeft me een mooi excuus om mijn eigen leefomgeving te herontdekken via de lens. Ben ik tóch iets origineler dan de gemiddelde toerist.

Zo nam ik de camera mee naar een carnavalsoptocht…

Copyright: Anouk Broersma

… en naar de vierdaagse (roze woensdag),…

Copyright: Anouk Broersma…fietste ermee naar het park…

Copyright: Anouk Broersma… en naar het waalstrandje,…

Copyright: Anouk Broersma… bekeek plantjes van dichtbij…

Copyright: Anouk Broersma…en zag gezichten in alledaagse voorwerpen ( #iseefaces).

Copyright: Anouk Broersma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Het resultaat van mijn nieuwe hobby – een random selectie

  1. Pingback: Terugblikmomentje | Anouk Broersma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s