Terugblikmomentje

foto: anouk broersmaDe eerste deadlines van 2015 zijn alweer achter de rug, mijn zzp-bedrijf is twee jaar oud geworden en ik doe nog steeds niet aan nieuwjaarsvoornemens. Maar omdat ik niet helemaal wil breken met eindejaars-tradities, hierbij een terugblikmomentje.

Zo was 2014 o.a. het jaar:

  • dat begon met een roadtrip door Cuba;
  • waarin ik rond de zomer mijn uiterste best deed om wetenschappers aan de telefoon te krijgen voordat ze met de noorder- of zuiderzon richting vakantiebestemming vertrokken – omdat ik ze nou eenmaal heel graag wou spreken over hun communicatie-onderzoek;
  • waarin ik een nieuwe fotocamera kocht om mijn visueel ingestelde ik te (her)ontdekken;
  • waarin ik meedeed aan het NK Kioskverkoop (georganiseerd door TPO Magazine en Villamedia), om vervolgens bij TPO Magazine te blijven hangen met een eigen online kanaal;
  • waarin ik een bezoekje bracht aan het slaaplab van het Nederlands Herseninstituut;
  • en waarin ik voor de Volkskrant (klik hier voor het artikel in Blendle) schreef over bezetenheid door geesten in Oeganda (en ook voor TPO Magazine, trouwens).

Om maar wat dingen te noemen. Hopelijk kan ik over een jaar net zo’n lijstje maken over 2015. Of juist een compleet ander lijstje – nieuwe uitdagingen zijn altijd welkom. Maar nu eerst: de administratie van 2014 op orde brengen en grote opruiming houden rondom mijn bureau. Ook dat hoort bij het leven van een zzp’er, helaas.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s