Rondhangen op internet

dsc_0714-b1De afgelopen weken had ik het ineens zo druk, dat ik compleet vergat dat ik nog een half afgemaakt blogberichtje had klaarstaan voor publicatie. Daarin verwees ik o.a. naar mijn vers aangemaakte fotoblog, dat inmiddels alweer een maand geleden online ging. Ach, soit. Onder het mom van beter laat dan nooit, hieronder alsnog samengevat wat ik kwijt wilde.

Hoewel ik als lezer nog altijd het liefst de pagina’s van een boek of krant door mijn vingers voel glijden, ontkom ik als schrijver niet aan de online wereld. Dus hang ik tegenwoordig op verschillende plekken op het world wide web rond. Natuurlijk op sociale media als Twitter, maar ik was bijvoorbeeld ook een paar dagen webredacteur bij International Filmfestival Go Short. Verder publiceerde ik afgelopen maanden via mijn kanaal bij TPO magazine o.a. artikelen over online wetenschapstests (blendle-link) en over de vraag of volwassenen te weinig lachen (nog een blendle-link).

Ook sta ik inmiddels tussen andere tekst-, vorm- en beeldwerkers uit regio Nijmegen op netwerksite Teeveebee.nl, inclusief mooie nieuwe foto van William Moore (die ook de foto op mijn ‘over mij’-pagina maakte).

Geen woorden, maar beelden

Tot slot besloot ik dat als ik dan toch enthousiast ging fotograferen, het ook wel leuk was om af en toe het resultaat te kunnen publiceren. En om werk (schrijven) en hobby (plaatjes schieten) toch een beetje te scheiden, heb ik een nieuw blog aangemaakt. Mijn eerste blog waar meer beeld dan woord zal verschijnen, vandaar de naam Geenwoordenmaarbeelden.wordpress.com.

Offline

Uiteraard blijf ik ook in de ‘offline’ wereld lekker actief bezig. Zo stond in maart in KIJK mijn artikel over taal & denken (beïnvloedt taal onze wereldvisie, of is dat een mythe?), in Quest een verhaal over het zombiebrein (dat gekke loopje, het taalgebrek… op wat voor soort hersenbeschadiging zouden dat soort symptomen kunnen duiden?) en in vakblad Communicatie een artikel over communicatieve tegendenkers bij het landelijke Crisiscommunicatieteam van de politie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s