De nieuwe wildernis

Copyright: Anouk Broersma

Het mooie van zzp’er zijn is dat je op een druilerige doordeweekse dag soms gewoon je werk even kunt laten voor wat het is. Zo ook afgelopen woensdag, toen ik in de trein stapte voor een dagje toerist spelen in eigen land.

De bestemming: de oostvaardersplassen. Juist, die van de natuurfilm De nieuwe wildernis. Tijdens een korte wandeling stuitte ik op een aantal spelers uit die film. Op mijn fotoblog heb ik een korte serie geplaatst van die ontmoetingen, met in de hoofdrol Fantastic Mister Fox. Zien? Klik hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s