Tijd voor een update…

Beste bezoeker,

Ik besef dat mijn website momenteel hopeloos outdated is. Het laatste blog (voor deze) dateert van juni, op mijn portfoliopagina staat alleen maar werk van vóór 2015 en hierboven prijkt een foto van toen ik in Tasmanië was – in 2012 (wat ook wel te zien is aan het verschil in haarlengte met recentere foto’s…). Dat betekent niet dat ik niets heb uitgevoerd de laatste tijd – integendeel. Maar het is helaas nog niet gelukt om er eens rustig voor te gaan zitten en mijn website een grondige update te geven. Bij dezen beloof ik dat nog voor het eind van dit jaar te doen. Tenzij je hier bent beland omdat je een wetenschapsjournalist zoekt en een leuke klus voor me in de aanbieding hebt. In dat geval hoor ik het graag en schuif ik met alle liefde die site-update door naar mijn to do lijst voor 2016.

UPDATE (1/3/2015): Inmiddels is het natuurlijk al lang en breed 2016 en heb ik besloten dat de website maar eens echt grondig onder handen moet worden genomen, in plaats van de portfolio-pagina een beetje aanpassen of de foto die hierboven prijkt. Dat betekent dat ik er toch eens extra goed voor moet gaan zitten, en dat alles tot die tijd inhoudelijk ook nog even onveranderd blijft. Mocht je meer willen weten over waar ik mij afgelopen tijd mee bezig heb gehouden, dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen. Of volg mij op Twitter.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s