Videoprojecten

Lipdub, april 2010

Vanuit de hele wereld doken de afgelopen jaren kekke university lipdub video’s op, maar Nederland bleef in die trend nog achter. En daar moest maar eens verandering in komen, bedacht ondergetekende begin 2010. Dus werd een samenwerking op poten gezet tussen Universiteitsblad Vox en de jubilerende studentenvereniging Ovum Novum, met onderstaande lipdub als resultaat.

Op 23 april 2010 vonden in krap twee uur tijd de opnames plaats in het Huygensgebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen.  De deelnemers – 62 studenten, twee werknemers van de universiteit en een paar ongeplande figuranten – werden overigens niet alleen op de voet gevolgd door het productieteam, maar ook door de NOS. Inmiddels staat de lipdub ook op de website universitylipdub.com (nummer 50), als eerste vanuit Nederland.

 

Liftwedstrijd Berlijn, maart 2008

De laatste dag van de Ragweek 2008 (een jaarlijks benefiet aan de Radboud Universiteit) organiseerde AEGEE Nijmegen een liftwedstrijd. Dat betekent 606 kilometer afleggen zonder er een cent voor te betalen, en dat zo snel mogelijk. Ruud Vos en ik deden mee en maakten voor de website van universiteitsblad Vox een reportagefilmpje. Deze is inmiddels helaas niet meer online beschikbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s